Αλέκος Φλαμπουράρης: Αδιέξοδη η στάση του ΔΝΤ

0
3

 

«Αδιέξοδη» ή «τακτική απεγκλωβισμού του» η στάση του ΔΝΤ όταν από τη μια ζητά από τα κράτη- μέλη «κούρεμα» του χρέους και από την άλλη νέα υφεσιακά μέτρα, τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εποχή» ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Όσον αφορά στη διαπλοκή ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε: «Η συζήτηση για τη διαπλοκή την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή θα είναι η αρχή για την αντιμετώπιση της διαπλοκής και του λαθρεμπορίου» και επισημαίνει ότι οι υπουργοί θα καταθέσουν σειρά μέτρων, αλλά και πρόνοιες για επιστροφή χρημάτων, ώστε να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή η οποία ανέρχεται στα 7 δισ. ετησίως.

Για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής με την επιστροφή παράνομα αποκτηθέντων χρημάτων, ο υπουργός επισημαίνει ότι στόχος «δεν είναι να ακουστούν βαρύγδουπα ονόματα αλλά να μπει φραγμός σε αυτό τον κατήφορο». Σημειώνει ότι όλα αυτά μπήκαν στον δρόμο τους και χαρακτηρίζει την προσπάθεια σύνδεσης της διαπλοκής με κυβερνητικά στελέχη ως «απέλπιδες προσπάθειες όσων δημιούργησαν το χρέος των 300 δισ. και κοσμούν τις λίστες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here