Αλέκος Καλύβης: Να σταματήσουν οι διαρροές για εκλογές

0
7

 

Με δήλωσή του, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, Αλέκος Καλύβης, τονίζει την ανάγκη να σταματήσουν οι κυβερνητικές διαρροές περί εκλογών αλλά αντίθετα να πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος.

Η δήλωση του Αλέκου Καλύβη:

«Το συνέδριο του κόμματος πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Είναι επείγουσα ανάγκη, με ευθύνη του Προέδρου και του Γραμματέα του κόμματος, να συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία μαζί με τα κεντρικά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, με στόχο να εξεταστούν από κοινού οι ενδεδειγμένες πολιτικές κινήσεις για την επόμενη περίοδο και να διασφαλιστεί ώστε το συνέδριο του κόμματος, που αποφάσισε η ΚΕ, θα πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους και προϋποθέσεις.

Ταυτόχρονα, πρέπει άμεσα να σταματήσει η πρακτική των κυβερνητικών διαρροών για πιθανολογούμενες εκλογικές ή άλλες κινήσεις της κυβέρνησης, οι οποίες ακυρώνουν για μια ακόμη φορά το κόμμα, ενώ την ίδια ώρα κλιμακώνεται μια μάχη χαρακωμάτων με πολεμική μέσα από τις τηλεοράσεις.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε δημιουργείται μια βαθιά και αξεπέραστη διχοτόμηση η οποία θα οδηγήσει σε ντε φάκτο διάσπαση του κόμματος.

Δεν πρέπει να παραμείνουμε απαθείς και αυτοπαγιδευμένοι στη δίνη των εξελίξεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here