Αλεξιάδης: Να προσέχουν ποιους καλύπτουν

0
3

 

«Να προσέχουν, υπάρχουν κι άλλες λίστες, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Να προσέχουν ποιους καλύπτουν, ποιους κάνουν παρέα, ποιους έχουν συμβούλους» επισήμανε με έμφαση ο Τρύφων Αλεξιάδης σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες στον Βύρωνα.

Επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τους χειρισμούς στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για παρεμβάσεις στις Εισαγγελικές Αρχές. Άφησε αιχμές πως έδιναν πολιτική κάλυψη στους φοροφυγάδες σημειώνοντας ότι «εμείς δεν έχουμε στο περιβάλλον μας διαπλοκή. Δεν έχουμε εξαρτήσεις από συμφέροντα».

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, τους κάλεσε σε διάλογο και επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή φορολογίας σε βάρος τους. Όπως είπε, οι αγρότες φορολογούνται με βάση τα έσοδα και έξοδα, άρα οι ασφαλιστικές εισφορές περνούν στα έξοδα και η φορολογία αφορά μόνον στα κέρδη. Χαρακτήρισε, μάλιστα, τερατώδη κάποια αιτήματα όπως το αφορολόγητο να ανέβει στις 32.000 ευρώ, αλλά επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση στοχοποίησης των αγροτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here