Αλληκορφώνονται οι δημοσιογράφοι που κατηγορούνται για εκβιασμό

0
21

Αλληλοκαρφώθηκαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι για εκβίαση δημοσιογράφοι. Ειδικότερα ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» υποστήριξε ότι ο πρωταγωνιστής στις καταγραφείσες από την αστυνομία συνομιλίες, Παναγιώτης Μουσσάς, είχε από στενή φιλική έως ερωτική σχέση με την καταγγέλλουσα υπεύθυνη δημοσίως σχέσεων της ΕΥΔΑΠ, κυρία Κάντζου.

Ο ίδιος ο Μουσσάς ισχυρίστηκε ότι δεν εκβίασε και δεν απείλησε την κυρία Κάντζου. Πολύ περισσότερο που -όπως είπε- γνωρίζει το παιδί της από μωρό.

 

«Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επιδίωξη απειλής για το παιδί, πολύ περισσότερο αφού υπήρχε πολυετής γνωριμία. Γνώριζα το παιδί από μωρό. Από τις αποσπασματικές απομαγνητοφωνήσεις δεν προκύπτει καμία απειλή, αντίθετα προκύπτει ο διάλογος που υπήρχε και το ενδιαφέρον μου να ρωτάω τη μητέρα για το παιδί της», είπε.

Από τη δική του πλευρά του ο  Παναγιώτης Μαυρίκος απέδωσε την εμπλοκή του στο γεγονός ότι διώκεται από επιχειρηματικά συμφέροντα λόγω της δημοσιογραφικής του πένας.

«Η δικογραφία είναι αποτέλεσμα κατασκευής με σκοπό την  ηθική και σωματική εξόντωσή μου και την απαξίωση του δημοσιογραφικού και επαγγελματικού μου προφίλ. Λόγω των θεμάτων που καλύπτω και των προτάσεων μου -που είναι προσωπικές απόψεις και όχι κατευθυνόμενες από συμφέροντα- έχω αναπόφευκτα δημιουργήσει πολλούς αντιπάλους και ανταγωνιστές που κρυφά και φανερά έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να με βλάψουν» φέρεται να είπε απολογούμενος.

Υποστήριξε δε ότι όσα ακούγονται στις συνομιλίες είναι πίσω από την πλάτη του με δύο πρόσωπα που γνωρίζονται πολύ καλά.

«Το όνομά μου και η εφημερίδα μου χρησιμοποιήθηκαν από τον Μουσσά στις συνομιλίες του με την Κάντζου, σαφώς εν αγνοία μου, είτε για να δείξει τις δυνατότητες επιρροής, που στην πραγματικότητα στερείται, και να εντυπωσιάσει, είτε επειδή σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε από τη στενή φίλη του Κάντζου» είπε.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μέσα από τις συνομιλίες προκύπτει πως Μουσσάς και Κάντζου είχαν ερωτική σχέση, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο εκβίασης σε βάρος της, αφού το κλίμα είναι πάντοτε εύθυμο και χαλαρό.

Μεταξύ άλλων ο Μαυρίκος επικαλείται τις εξής συνομιλίες:

— Κάντζου: Δεν είμαι ξανθιά… Είμαι μελαχρινή

— Μουσσάς: Είσαι σέξι θεία Λόλα

— Κάντζου: Χαχαχα… Έλα… Έλα

Άλλος διάλογος

— Κάντζου: Θα με πας, που θα με πας για μασάζ. Τι είπες..;

— Μουσσάς: Δε σε πάω για μασάζ, εγώ θα σου κάνω μασάζ αγάπη μου μη μπερδεύεσαι!

— Κάντζου: Αααααα… Ααααα… Πονηρούλη, πονηρούλη

— Μουσσάς: Ξέρω να κάνω και μασάζ!

— Κάντζου: Ξέρεις να κάνεις και μασάζ μαζί με όλα τα άλλα;

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here