Αμαλία Κάτζου: «Έργα και ημέρες αθλίων συκοφαντών»

0
10

«Βάναυσα συκοφαντική και εξόχως κακοήθη», χαρακτηρίζει η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου, την αναφορά της ιστοσελίδας tovima.gr, υπό τον τίτλο «Το σχέδιο Κάτζου: 170.000 ευρώ τον μήνα σε sites θα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr, που υπογράφεται από «ειδικό συνεργάτη», στη δικογραφία σε βάρος των δημοσιογράφων κ.κ. Παναγιώτη Μουσσά και Χρήστου Φράγκου «περιέχονται στοιχεία (λίστα που είχε καταρτίσει η υπεύθυνη της ΕΥΔΑΠ με το πλάνο πληρωμών του 2015) για 66 sites που φέρονται να λάμβαναν μηνιαίως 170.000 ευρώ από διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ».

Η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου σχολιάζει σχετικώς ότι «αφού οι κακοήθεις συκοφάντες μου και με «κρυμμένο» το ονοματεπώνυμό τους, επεχείρησαν, αρχικά, να δυσφημήσουν την ΕΥΔΑΠ, αποδίδοντάς της, δήθεν, «λίστα με 66 sites ευρώ 170.000 ευρώ το μήνα που πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ» και «βρήκαν τοίχο», με την άμεση διάψευση της ΕΥΔΑΠ, ανακάλυψαν και χωρίς ντροπή τους, νέο και, κατά τη γνώμη τους, εύκολο στόχο τους, τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου. Και ήξεραν και ξέρουν οι άθλιοι συκοφάντες μου, ότι εγώ προσλήφθηκα στην ΕΥΔΑΠ την 15 Οκτωβρίου 2015 και, σύμφωνα με το ισχύον ημερολόγιο, δεν θα μπορούσα, ακόμα και αν ήθελα, να καταρτίσω «πλάνο πληρωμών του 2015», 45 ημέρες πριν τη λήξη του έτους 2015».

«Η άμεση ανάκληση του συκοφαντικού αυτού δημοσιεύματός τους, θα περιορίσει και τις σε βάρος τους βαριές συνέπειες της δικαιοσύνης», προσθέτει η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου, η οποία καταλογίζει «δόλιο σκοπό» στους συντάκτες του δημοσιεύματος, τους οποίους χαρακτηρίζει «συκοφάντες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here