Αμαλιάδα: Στα χέρια των Αρχών 37χρονος παιδόφιλος με παρελθόν

0
2

 

Ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για περίπτωση βιασμού, κρύβεται πίσω από την επίθεση σε εννιάχρονο κορίτσι πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Αμαλιάδας.

Ο 37χρονος που είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, ταυτοποιήθηκε μέσα από βιντεοσκοπικό υλικό και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας. Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10 Ιουνίου 2016, στις έξι το απόγευμα το κοριτσάκι ηλικίας 9,5 ετών, έφυγε από το χώρο που βρισκόταν με τη μητέρα του σε κεντρικό σημείο της πόλης για να μεταβεί σε δύο φίλες της σε απόσταση πενήντα μέτρων.

Ο 37χρονος φαίνεται πως την παρακολουθούσε και στην είσοδο της δεύτερης πολυκατοικίας που μπήκε μέσα, επιτέθηκε την έπιασε από το κεφάλι για να τη φιλήσει με το ζόρι. Μετά την πράξη του και ενώ από στο χώρο πλησίαζαν άλλα άτομα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 17 Ιουνίου από τους γονείς της, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν.

Όμως εξασφαλίστηκε βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερα στην περιοχή που εξετάστηκε προσεκτικά από τους αστυνομικούς που οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του δράστη.

Εντοπίστηκε και προσήχθη και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 37χρονος είχε… παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα με άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις, όπου για τη μια είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Φαίνεται όμως πως δεν άλλαξε μυαλά και επέστρεψε στην Αμαλιάδα με τους ίδιους σκοπούς. Αυτή τη φορά όμως σχεδόν άμεσα εντοπίστηκε. Οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας. Ο φερόμενος δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Πηγή: ilialive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here