Αμετανόητος ο Μάρδας για τις δηλώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

Σθεναρά στηρίζει τη θέση του να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης όσοι πρόσφυγες μπορούν και θέλουν να επενδύσουν ποσά πάνω από 250.000 ευρώ στη χώρα μας, ακόμη και σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Δημήτρης Μάρδας. «φυσικά και δεν το μετάνιωσα» τόνισε και συμπλήρωσε ότι για το θέμα «υπάρχει μία διεθνής εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε εμπειρία και στον βαθμό που μπορούμε να την εφαρμόσουμε».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ-1, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ισχυροί οικονομικά Σύροι που έχουν αφήσει τη χώρα τους, όμως δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε μια ασφαλή ευρωπαϊκή χώρα.

«Ακόμη κι ο κόσμος που είχε πολλά χρήματα στη Συρία δεν μπόρεσε να φύγει, επειδή δεν πήρε τη βίζα που ήθελε. Πολλοί έχουν βρεθεί στην Τουρκία, χωρίς να έχουν μπορέσει να πάρει μαζί τα χρήματά τους» είπε και διευκρίνισε ότι, δεν αναφέρεται σε όλους τους πρόσφυγες.

«Δεν λέω εγώ ότι είχαν πολλά χρήματα κάποιοι μαζί τους», σημείωσε και διευκρίνισε ότι, «όταν ετοιμάζουμε μία εισήγηση δεν την κάνουμε έτσι, έχουμε κάνει την έρευνά μας, για το τι γίνεται στις άλλες χώρες. Ο νόμος ο οποίος αναφέρεται στα ακίνητα, αναφέρθηκε στη μορφή παραδείγματος» δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι , «δεν εισάγεται καμία μορφή διάκρισης. Έχουμε 50.000 άτομα που θα ακολουθήσουν μία διαδικασία. Το θέμα που τέθηκε είναι ότι, αν υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν χρήματα για επένδυση, θα τα δούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here