Αμυράς: Οι υπουργοί έχουν τις καταθέσεις τους έξω αντί να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα

0
3

Έντονη αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς στη Βουλή όταν αναφέρθηκε στην υπόθεση με το πόθεν έσχες υπουργού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο κ. Αμυράς είπε: «Είναι αριστεροί οι υπουργοί που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, τις καταθέσεις τους έξω -τις νόμιμες δεν λέω- και δεν τα φέρνουν εδώ να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα; Είναι αριστερός ο υπουργός που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του το 1 εκατομμύριο ευρώ;»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΣ: Θα το συνεχίσουμε αυτό;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Μα, πόσα εκατομμύρια έχετε, κύριε Μαντά, εσείς οι αριστεροί και δεν ξέρετε πού τα βάζετε; Αυτή δεν είναι η κυβερνώσα αριστερά, είναι η εκατομμυριούχος αριστερά. Είστε η εκατομμυριούχος αριστερά, αυτό είστε!

(Θόρυβος- διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Πάμε παρακάτω τώρα. Και αριστερή πρακτική είναι να πηγαίνεις από την Αθήνα στο Αίγιο …

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ: Ο συγκεκριμένος υπουργός είναι…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Μην κάνουμε διάλογο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Είναι αριστερή πρακτική να πηγαίνεις με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ από την Αθήνα στο Αίγιο, εκατόν ογδόντα πέντε χιλιόμετρα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Πρώτη φορά βλέπω να νιώθουμε προσβολή όταν μας λένε εκατομμυριούχους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Σας βρωμάει το ΚΤΕΛ; Πρέπει να πάρει ο υπουργός σας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει από την Αθήνα στο Αίγιο; Αυτή είναι, λοιπόν, η κυβερνώσα – εκατομμυριούχος αριστερά!

(Θόρυβος- διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ: Λίγη ντροπή και λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει.

Η αντιπαράθεση συνεχίσθηκε με τον προεδρεύοντα να συστήνει ηρεμία. «Ξέρει ο κόσμος, καταλαβαίνει ο κόσμος», είπε ο κ. Αμυράς. «Δεν μπορούμε να ακούμε και ανοησίες», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here