«Αν δεν φάτε σφαίρα περιπολικό δεν σας στέλνουμε»

0
3

 

Με το ακουστικό στο χέρι έμεινε κάτοικος της Ροδόπης που κάλεσε το 100 καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα επίθεσης από δύο τραμπούκους!

Σε κλήση προς τον αριθμό 100 και στο Κέντρο Κλήσης Κομοτηνής ο αστυνομικός βάρδιας μόλις ενημερώθηκε πως υπήρξε συμβάν μεταξύ λεωφορείου και Ι.Χ οχήματος (και στη συνέχεια δύο ευμεγέθεις τραμπούκοι του λεωφορείου που προκάλεσε το περιστατικό επιτέθησαν εναντίον του οδηγού Ι.Χ,. βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και χτυπώντας τον) δεν έστειλε ούτε αυτοκίνητο της Τροχαίας, ούτε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αλλά… παρέπεμψε τον πολίτη να απευθυνθεί γι αυτό στον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής!

Εξογισμένος ο πολίτης μετέβη εκεί όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας με «ανάγωγο ύφος», όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τον ενημέρωσε πως «πρέπει να φάει σφαίρα ή να χτυπηθεί πολύ άσχημα, σχεδόν μέχρι θανάτου» για να σταλεί περιπολικό και πως αν θέλει πρέπει να κάνει μήνυση με παράβολο των 100 ευρώ. Δηλαδή σε περίπτωση τροχαίου συμβάντος ή επίθεσης, ξυλοδαρμού, βανδαλισμού, εκβιασμού, απειλών κατά της ζωής κ.ο.κ. το Αστυνομικό Τμήμα Ροδόπης, σύμφωνα με τους δύο αστυνομικούς υπαλλήλους, δεν παρεμβαίνει!

Η Διεύθυνση όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των αστυνομικών της υπαλλήλων.

Τελικά έπειτα από την «εξυπηρέτηση» που έτυχε από τους αστυνομικούς, ο πολίτης ευχαρίστησε τον τηλεφωνητή του 100 και τον αξιωματικό για το «ενδιαφέρον» και τους ευχήθηκε… καλές απεργίες και πορείες διαμαρτυρίας όταν ο μισθός τους φτάσει στα 300 ευρώ αλλά δεν θα μπορούν να βρίσκουν κανέναν άλλον πολίτη να νοιάζεται γι αυτό!

Πηγή: RodopiNews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here