Αναφορά-καταγγελία για την Ειδομένη από τον Τζιτζικώστα

  0
  3
  Στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μέσω της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, και στη μείωση της γραφειοκρατίας στις συναλλαγές με τον πολίτη στοχεύει ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας Τρίτη 22 Ιανουαρίου . Δίνοντας το στίγμα των προτεραιοτήτων του σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, τονίζει ότι η ανεργία είναι το βασικότερο πρόβλημα στην Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, εκτιμά ότι φτάνει το 50% για τις ηλικίες των 30 – 35 ετών και υπογραμμίζει ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί αν δεν βελτιωθούν οι ρυθμοί ανάπτυξη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

   

  Αναφορά-καταγγελία κατά παντός υπευθύνου για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις και παραλείψεις, που διαπράττονται στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών και στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης, θα καταθέσει το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

  Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια, ο κ. Τζιτζικώστας θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση «με ζητήματα αιχμής το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, με έμφαση στον επί δίμηνο αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής, αλλά και αδικήματα που αφορούν στη δημόσια ασφάλεια και υγεία».

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here