«Άναψαν» τα αίματα ανάμεσα σε Άδωνι και Καφαντάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
15

 

Η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο ήταν η αφορμή να έρθουν σε άγρια αντιπαράθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Ν, με τη Χαρά Καφαντάρη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κυρίας Καφαντάρη: «Η κ. Καφαντάρη είπε ότι η απλή αναλογική είναι δίκαιη γιατί έχει να κάνει με την ισοτιμία της ψήφου. Λάθος. Αυτό που αλλάζει είναι τα δικαιώματα της πλειοψηφίας. Δηλαδή, μπορεί ένα κόμμα να πάρει 49% αλλά να είναι όμηρος ενός κόμματος 3%. Αν γίνουν εκλογές με απλή αναλογική, τότε θα καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, θυμήθηκε την αλλαγή του Bonus όταν συνειδητοποίησε ότι όταν γίνουν οι επόμενες εκλογές, θα τις χάσει», σημείωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega για να του απαντήσει η κυρία Καφαντάρη: «Πώς είστε σίγουρος ότι θα τις χάσει; Θα το δούμε σε τρία χρόνια».

Πήρε την καυστική απάντηση από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Ούτε από το σπίτι σας δεν θα βγαίνετε σε τρία χρόνια, με αυτά που κάνετε στην Ελλάδα».

«Εντάξει, τώρα μη μας τρομοκρατείτε κιόλας» είπε στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει γιατί ξέρει ότι είναι 2ος και γιατί καταλαβαίνει ότι αν αυτά που λέει ο κ. Γκάλμπρεϊθ και ο κ. Βαρουφάκης, τα πουν σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο επόμενος που θα κληθεί, θα είναι ο Τσίπρας. Άρα λοιπόν, ο Τσίπρας λέει, «πρέπει οπωσδήποτε να με έχουν ανάγκη για τον σχηματισμό της νέας κυβερνήσεως, ώστε να εκβιάσω και να πω, εάν θέλετε τις ψήφους μου, δεν θα κάνετε έρευνα γιατί η Ελλάδα υπέστη 100 δισ. ζημιά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”. Άρα, για να σώσει τον εαυτό του θέλει ο Τσίπρας την απλή αναλογική», συνέχισε απτόητος ο κ. Γεωργιάδης.

«Πάντως, προς το παρόν, έχουμε την εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων και αποδεικνύεται εκεί πόσα δάνεια έχουν πάρει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χωρίς εγγυήσεις», ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να δεχθεί και πάλι τα πυρά του κ. Γεωργιάδη.

«Το μόνο κόμμα που ζήτησε εγγράφως με πολιτική παρέμβαση, δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Είστε ότι πιο βρώμικο υπάρχει στην Ελλάδα. Κόβετε το ΕΚΑΣ και βγαίνει ο κ. Πετρόπουλος στη Βουλή και λέει «Γιατί γίνεται τόση φασαρία με το ΕΚΑΣ, δεν μπορώ να καταλάβω»».

«Να μιλάτε πιο ευπρεπώς γιατί εδώ πέρα μας ακούει κόσμος. Όταν κόψατε 11 φορές τις συντάξεις, ο συνταξιούχος γνωρίζει», είπε στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here