Ανατριχιαστική απολογία: Έτσι σκότωσαν το ναυτικό στην Καλλιθέα

0
5

Το έγκλημα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα, περιγράφει με φρικιαστικές λεπτομέρειες στην προανακριτική της κατάθεση η 26χρονη κατηγορουμένη, που αυτή την ώρα απολογείται ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε προανακριτικά, η ομοεθνής της- σύζυγος του άτυχου ναυτικού, τής είχε εκμυστηρευτεί ότι εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της και για το λόγο αυτό είχε αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις Αρχές πίσω από το φρικιαστικό έγκλημα φέρεται να βρίσκεται η 49χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγος του άτυχου ναυτικού, η οποία προκειμένου να διαπράξει την ανθρωποκτονία ζήτησε τη βοήθεια της 26χρονης. Η τελευταία της σύστησε για το σκοπό αυτό έναν 29χρονο Ρουμάνο, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του. Στόχος των δραστών ήταν οι καταθέσεις του θύματος που βρίσκονταν σε κοινό λογαριασμό με την 49χρονη.

Τώρα, η 26χρονη κατηγορουμένη, που αυτή την ώρα απολογείται στην ανακρίτρια, με λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ περιγράφει στην προανακριτική της κατάθεση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οργανώθηκε η δολοφονία του ναυτικού από την 49χρονη σύζυγό του.

«Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει. Μετά από αυτά που μου είπε με ρώτησε αν ξέρω κάποιον που να θέλει να τη βοηθήσει για να κάνει κακό στον άνδρα της. Έλεγε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά εγώ δεν την πίστεψα, γιατί νόμιζα πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα της. Πίστεψα ότι ήθελε να τον τρομάξει, όχι να τον σκοτώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η 26χρονη

Στην προανακριτική της απολογία παραδέχεται ότι γνώρισε στην 49χρονη, έναν Ρουμάνο φίλο της για να την βοηθήσει. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς κατάλαβε ότι ο Ρουμάνος και κάποιοι άλλοι του θα βοηθούσαν την 49χρονη να σκοτώσει τον ναυτικό. Μάλιστα, κατέθεσε ότι είχαν συμφωνήσει να δώσει στο Ρουμάνο και τους συνεργούς του 14.000 ευρώ. Δυο μέρες μετά η 49χρονη τηλεφώνησε στη νεαρή Βουλγάρα και στον Ρουμάνο φίλο της και τους είπε να πάνε στο σπίτι της.

«Η 49χρονη άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και ότι είχε πυρετό. Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανεβεί στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι’ αυτό θα μου έδινε 3,000 ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ ούτε εγώ τα ζήτησα», υποστηρίζει χαρακτηριστικά, η νεαρή κατηγορούμενη.

Και συνεχίζει, περιγράφοντας πως όταν το θύμα ανέβηκε στο διαμέρισμα, οι συνεργοί της συζύγου του άρχισαν να τον χτυπούν.  «Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν λίγο. Αφού τον χτύπησαν μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Μόλις με είδε η 49χρονη μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με κάτι σαν ταινία και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί. Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και η 49χρονη τον κλωτσούσε και το έλεγε: «τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου».

Η 26χρονη Βουλγάρα υποστηρίζει ότι μετά από λίγες ημέρες πληροφορήθηκε ότι ο άτυχος ναυτικός είχε πεθάνει. «Δυο-τρεις μέρες μετά συναντήθηκα με την 49χρονη και το παιδί της. Τότε μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Μου ανέφερε ότι του έδωσε κάποια χάπια για να ηρεμήσει, να μην κουνιέται και να κοιμηθεί. Μου είπε επίσης ότι ήθελε να βρει κάποιον να της πουλήσει έναν καταψύκτη. Δεν κατάλαβα τι τον ήθελε τον καταψύκτη και γι’ αυτό της έδωσα το τηλέφωνο ενός φίλου μου Βούλγαρου που κάνει μετακομίσεις. Σε αυτόν έδωσε γύρω στα 400 ευρώ, όμως, όπως μου είπε αυτός, όταν έβαλε τον καταψύκτη μέσα στο σπίτι η 49χρονη μαζί με έναν άλλον Βούλγαρο που δεν τον ξέρω του είπε ότι θα του έδινε άλλα 3.000 ευρώ για να βάλουν στον καταψύκτη τον νεκρό άνδρα της», κατέθεσε σοκάροντας με τις περιγραφές της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here