Ανατριχιαστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή 36χρονου

0
10

 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ενός παιδόφιλου, ηλικίας 36 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχημάτισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διενεργήθηκαν διαδικτυακές έρευνες σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων P2P, για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Κατά τον διαδικτυακό έλεγχο και την ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων της υπόθεσης βρέθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτύου εντός της Ελλάδας, που είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων (οπτικοακουστικό υλικό-video).

Έπειτα από έρευνα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποίησε ηλεκτρονικό ίχνος σε σύνδεση διαδικτύου, που αντιστοιχούσε στον 36χρονο. Αμέσως μετά, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στην οικία του δράστη, όπου πραγματοποίησε έρευνα στα ψηφιακά μέσα που κατείχε. Από τον επιτόπιο έλεγχο, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις και βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία με σκληρότατο οπτικοακουστικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, τα οποία αναπαριστούσαν ανήλικα παιδιά, ηλικίας περίπου έως και έξι ετών, σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες, καθώς επίσης και σε σεξουαλικές πράξεις με ζώα.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκ στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here