Ανατροπή στην υπόθεση του δασκάλου από το Αγρίνιο – Διώκεται η σύζυγός του

0
7

 

Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία άσκησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου σε βάρος της συζύγου του 46χρονου Νίκου Μέντζου που εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος υπάρχει σημαντική μαρτυρία που την εμπλέκει στην υπόθεση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, είχε καταθέσει ότι είδε τη χήρα ψύχραιμη, στο σημείο που καιγόταν το αυτοκίνητο, μαζί με έναν άνδρα που φορούσε καφέ ρούχα, οι οποίοι παρακολουθούσαν την καύση και δεν έκαναν τίποτα. Μετά από λίγα λεπτά ο άνδρας έφυγε και, στη συνέχεια, ήρθε ο γαμπρός της,  ο οποίος κάλεσε την πυροσβεστική. Η χήρα αναμένεται να περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας και θα πρέπει να εξηγήσει ποιος ήταν αυτός, αλλά και γιατί, τόσα χρόνια, δεν μίλησε ποτέ για αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τη συνήγορο της οικογένειας αυτό το αδίκημε πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά καθώς η υπόθαλψη εγκληματία είναι πλημμέλημα και, σε μικρό χρονικό διάστημα, που συμπληρώνονται τα 5 έτη της υπόθεσης, παραγράφεται.

Υπεμυθυμιζεται ότι η πρώην σύζυγος του δασκάλου είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη της,στο Φως στο Τούνελ, πως είχε δει το αυτοκίνητο φλεγόμενο, ενώ αναζητούσε τον 46χρονο και αρχικά δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ήταν άνθρωπος μέσα, ενώ η πυροσβεστική ενημερώθηκε από τον γαμπρό της, όταν και αυτός έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση της.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε τη Μεγάλη Πέμπτη του 2011, όταν μετά τις 11 το πρωί, πυκνοί μαύροι καπνοί έπνιξαν την περιοχή Ρουπακιά, κοντά στην πόλη του Αγρινίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here