Ανατροπή στα δεδομένα για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

0
6

 

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ των ερευνών για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη ότι το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει είναι εντελώς αντίθετο από εκείνο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη σημειώνει ότι έχει διορίσει και αυτή τεχνικούς συμβούλους και τονίζει ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, «τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική». Παράλληλα, παρακαλεί την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να δεχτεί τα ειλικρινή συλλυπητήρια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Κωλέττη η οικογένεια της κοπέλας έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ενώ προϊδεάζει και για τη στάση που θα κρατήσει. Όπως δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης το τζιπ έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια Παντελίδη.

Η υγεία της 30χρονης είναι «σταθερή αλλά κρίσιμη». Έχει ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα, αλλά μπήκε ξανά σε καταστολή καθώς δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, προκαλώντας ανησυχίες ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Παράλληλα, υποβλήθηκε σε τραχειοστομία προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνοή της. Η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε βαριά περιστατικά.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here