«Αναζωπυρώθηκε» η κόντρα Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου

0
3

 

Το φυτίλι στην κόντρα αυτή τη φορά «άναψαν» δηλώσεις του Βαγγέλη Μειμαράκη σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Εάν εκλεγώ, ο πρώτος που θα αλλάξει είναι ο γραμματέας του κόμματος».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εγκάλεσε επίσης τον Γραμματέα για το «λουκέτο» στους πυρήνες και στις οργανώσεις της ΝΔ στην επικράτεια.

Ιδιαίτερη αναφορά ο υποψήφιος πρόεδρος έκανε στην επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος για το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου, λέγοντας πως επιμένει στην ανάγκη κατάθεσης μήνυσης στην εταιρία και διευκρίνισε: «Αν όλοι αποδεχθούν ότι δεν έχω ευθύνη, να μη γίνει μήνυση, αλλά ο Τζιτζικώστας λέει όχι, όπως και ο Παπαμιμίκος. Κάποιοι φοβούνται να μπει μέσα ο εισαγγελέας και ο ανακριτής;», διερωτήθηκε.

Η απάντηση Παπαμιμίκου
Ο Γραμματέας του κόμματος σε επίσημη τοποθέτησή του ζητεί να «πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία και ας πορευθούμε με ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Παράταξης» ενώ έκανε λόγο για εμμονή του κ. Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό του: «Ειλικρινά δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι και να τιμώ ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην Παράταξη».

Στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει.

Αναλυτικά:

« 1) Κατανοώ την εμμονή πλέον του κ. Μεϊμαράκη απέναντι μου, ειλικρινά όμως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω γιατί έχω μάθει να σέβομαι και να τιμώ ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην Παράταξη.

2) Είναι ψέμα πως εγώ αρνήθηκα την υποβολή μήνυσης και αν ισχύει το αντίθετο, ας βγει να το αποδείξει. Διαφορετικά τον καλώ να ανακαλέσει. Ας μην ξεχνά, ότι εγώ ήμουν ο πρώτος που ζήτησα να ασκηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον της εταιρίας, τη στιγμή μάλιστα που ήδη σήμερα εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής.

3) Εκπλήσσομαι που ως πρώην Πρόεδρος αλλά και Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, αγνοεί ότι σύμφωνα με το Άρθρο 9 παρ. 2 υποπαρ.13 του Καταστατικού, το κόμμα εκπροσωπείται δικαστικά και εξώδικα μόνο από τον Πρόεδρο, ο οποίος είναι ο μοναδικός που μπορεί να υποβάλει σχετική μήνυση ή να δώσει τη σχετική εξουσιοδότηση.

4) Και εν τέλει αναρωτιέμαι γιατί μέχρι να παραιτηθεί από Πρόεδρος δεν υπέβαλλε μήνυση εναντίον της εταιρίας ως είχε κάθε δικαίωμα.

Επιτέλους ας πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία και ας πορευθούμε με ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Παράταξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here