Ανδρέας Παπαμιμίκος: Αυτό που προέχει είναι η ενότητα της Ν.Δ.

0
5

 

Αυτό που προέχει είναι η ενότητα και το αύριο της παράταξης, υποστήριξε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε γραπτή του δήλωση κατόπιν της θυελλώδους συνεδρίασης της ΚΕΦΕ.

Γεγονότα όπως τα σημερινά, αν και ατυχή, συμβαίνουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος και ούτε είναι παραγωγικό να τα σχολιάσω αυτή τη στιγμή, σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην ένταση που υπήρξε το απόγευμα.

Ο κ. Παπαμιμίκος βέβαια, έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ καθώς και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων, παρά τις αντιξοότητες και τις αναμενόμενες εντάσεις, έχουμε ήδη καταλήξει στην ανακήρυξη των υποψηφίων, στην ημερομηνία των εκλογών, στον προσδιορισμό των εκλογικών κέντρων και τμημάτων στο εσωτερικό της χώρας, όπως και στο ότι ως εκλογικοί κατάλογοι θα χρησιμοποιηθούν οι κατάλογοι του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των τεχνικών προδιαγραφών, ο γραμματέας της Ν.Δ. σημείωσε ότι εξ’ αρχής έχει συσταθεί σχετική Τεχνική Επιτροπή (ξεχωριστά από την ΚΕΦΕ) με εκπροσώπους των υποψηφίων, η οποία έχει ήδη καταλήξει στις προδιαγραφές που απαιτούνται για την υλοποίηση της ψηφοφορίας και οι οποίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί μετά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Αναφορικά με την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ο κ. Παπαμιμίκος αφού διευκρίνισε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ, κατέστησε γνωστό ότι αποφασίστηκε από την αρχή και πολύ πριν τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης, ομόφωνα και από όλους τους εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων, πως η Επιτροπή Προμηθειών του κόμματος θα αποσφραγίσει τις προσφορές των εταιριών ενώπιον των εκπροσώπων των υποψηφίων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

«Όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, θα συνεχίσουμε κανονικά το έργο μας ολοκληρώνοντας τις θεσμικές διαδικασίες με πιστή τήρηση του Καταστατικού προκειμένου να οδηγηθούμε στη δημοκρατική έκφραση των μελών και των φίλων της Ν.Δ.» κατέληξε ο γραμματέας της Πολιτικής Γραμματέας του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here