Ανδρέας Βγενόπουλος: Mε εξώδικο απαντά στο εξώδικο της Θάνου

0
13

 

 Με καθυστέρηση περίπου 40 ημερών απάντησε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλή Θάνου, σχολιάζει σε ανακοίνωση του ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος σχετικά με το εξώδικο που έστειλε, τόσο στον ίδιο, όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά, ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει, «αντιλαμβάνομαι ότι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Β. Θάνου έβγαλε σχετική ανακοίνωση, αλλά έδωσε και στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο εξώδικης δήλωσης, την οποία με καθυστέρηση περίπου 40 ημερών μού επέδωσε, προκειμένου να αποκαταστήσω την προσβολή της προσωπικότητάς της.

Υπενθυμίζω ότι την είχα καλέσει δημοσίως να αντιμετωπίσει την μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της με ψυχραιμία και σεβασμό στις νόμιμες διαδικασίες και να μην επιχειρήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης για δημιουργία εντυπώσεων.

Είμαι, πλέον, υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω και εγώ προσεχώς τη δική μου απάντηση στην εξώδικη πρόσκλησή της, ακολουθώντας την ίδια οδό. Εκφράζω τη λύπη μου, διότι η κ. Θάνου, για λόγους που ασφαλώς η ίδια γνωρίζει, δεν επέλεξε να αναμένει το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εις βάρος της και προτίμησε τη μη αρμόζουσα για τη σοβαρή αυτή υπόθεση επικοινωνιακή αντιδικία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here