Ανδρουλάκης: «Ταφόπλακα για τη χώρα» ο Βαρουφάκης

0
4

«Ταφόπλακα για τη χώρα» χαρακτήρισε ο Μίμης Ανδρουλάκης την υπερβολική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού προς τον Γιάννη Βαρουφάκη και υποστήριξε ότι πρέπει να τον διώξει αμέσως και να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

«Ο άσχετος και αμόρφωτος  πολιτικά Βρουφάκης πίστευε ότι από τη στιγμή που θα κάνει χρεοκοπία στις  30 Ιουνίου, τρομοκρατημένη η Μέρκελ θα “ρθει να γονατίσει. Τώρα είναι Αλέξη η τελευταία σου ευκαιρία, διώξε τον Βαρουφάκη, σχημάτισε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης. Τελειώσαμε αν πάμε σε εκλογές το καλοκαίρι. Πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια στο λαό και να παγώσουν οι ψευδαισθήσεις. Το ναι και το όχι δεν έχουν σημασία»,  είπε στον Αlpha 989 .

«Βρίσκεται σε εξέλιξη δολιοφθορά εναντίον της πατρίδας και αν δεν ανακοπεί θα ισοδυναμεί με εθνική προδοσία. Όποιος προκαλεί γεγονότα εν μέσω τουριστικής περιόδου κάνει δολιοφθορά εις βάρος της πατρίδας»,σημείωσε.

«Πάμε για έναν τραγικό εθνικό διχασμό, όποτε υπήρξε διχασμός, υπήρξε καταστροφή. Ακόμα υπάρχει καιρός, δεν είμαι από αυτούς που λένε «φύγε παραιτήσου», αλλά πάρε πρωτοβουλία έστω και τελευταία στιγμή»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here