ΑΝΕΛ: Θα παραμείνουμε εγγυητές και στην αυριανή κυβέρνηση

0
6

 

Με ανακοίνωσή τους λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν, μεταξύ άλλων, πως ενημέρωσαν τον ΠτΔ πως δεν θα συμμετέχουν σε διάλογο για τον σχηματισμό άλλου τύπου συμμαχικής, διακομματικής ή οικουμενικής κυβέρνησης.

Εγγυητές και στην αυριανή κυβέρνηση, με τις «κόκκινες γραμμές» τους στα εθνικά θέματα, στα θέματα της Ορθοδοξίας και της προστασίας της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας, δηλώνουν ότι θα παραμείνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε ανακοίνωσή τους αμέσως μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή εκλογών.

Ο ελληνικός λαός θα αποφανθεί με την ψήφο του για την κυβέρνηση που επιθυμεί, σημειώνουν.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και συμφώνησαν «να προχωρήσουν κατευθείαν σε εκλογές με τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα».

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι ο κύριος Καμμένος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την άμεση διεξαγωγή των εκλογών υπό υπηρεσιακή κυβέρνηση και δεν θα συμμετέχουν σε διάλογο για τον σχηματισμό άλλου τύπου συμμαχικής, διακομματικής ή οικουμενικής κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here