Ανοίγει ο φάκελος του θανάτου του πατέρα του Κωστή Πολύζου

0
4

 

Παράπλευρη εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, για την οποία κατηγορούνται η μητέρα του και ο πατριός του, συνιστά το άνοιγμα και πάλι του φακέλου του θανάτου του πατέρα του, πριν από 19 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι συγγενείς του Γεώργιου Πολύζου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Αθανάσιου Τέλλιου και του τεχνικού συμβούλου, ιατροδικαστή Αναστάσιου Θεοδώρίδη, ζήτησαν να διερευνηθούν οι συνθήκες και τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον πατέρα του Κωστή Πολύζου, Γεώργιο πριν 19 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 από την περιοχή Σιάτιστα Κοζάνης. Λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2011 βρέθηκε σε αγροτεμάχιο του πατριού του θαμμένο το πτώμα του Κωστή το οποίο ήταν μισοφαγωμένο από σκυλιά!

Τελικά από τα στοιχεία αποδείχθηκε ότι δολοφόνοι του 23χρονου νέου, ήταν η 49χρονη μητέρα του και ο 41χρονος πατριός του οι οποίοι είχαν φύγει από την Κοζάνη και διέμεναν τα τελευταία χρόνια στην Ελευσίνα.

Όταν αποκαλύφθηκε η δολοφονία του 23χρονου νέου, συγγενείς του πατέρα του ζήτησαν από την Δικαιοσύνη να ανοίξει ο φάκελος θανάτου του πατέρα του, Γεώργιου Πολύζου καθώς υπήρχαν υποψίες ότι δηλητηριάστηκε από το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανόν ο θάνατος του άτυχου άνδρα να οφείλεται τελικά σε δολοφονία και η υπόθεση ερευνάται από την αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here