Άντε γειά! Ξέσπασε και αποχώρησε έξαλλος ο Τάκης απο την εκπομπή του (ΒΙΝΤΕΟ)

0
9

 

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από την εκπομπή του ο Τάκης Τσουκαλάς όταν το θέμα άρχισε να περιστρέφεται γύρω από την απόφαση Κοντονή να διακόψει το θεσμό του κυπέλλου.

Ο Άκης επέμενε να μιλήσει γι αυτό:

«Είναι για φούντο όλοι, δεν έχουν σεβαστεί κανένα. Ποιον έχουν σεβαστεί τον συνταξιούχο;» είπε ο Άκης, ενώ ο Τσουκαλάς του απάντησε να σταματήσει και να πάει η κουβέντα στα αθλητικά: «Άσε ρε Άκη, μη μου τα λες εμένα. Δεν είμαι ο Τσίπρας, ο Τάκης είμαι».

«Άκη μη μου τη δίνεις τώρα. Άντε τώρα», συνέχισε ο γνωστός οπαδός του ολυμπιακού, «Άμα το κάνουμε Κ. Κ (σς: προφανώς εννοεί το ΚΚΕ)… μη με τρελαίνεις τώρα. Να μιλήσουμε για τον ολυμπιακό.»

Και ο Άκης αιφνιδιασμένος: «πολιτικό είναι το θέμα. Τον ολυμπιακό κυνηγάνε ρε Τάκη. Είναι πολιτικό το θέμα» Και ο Τάκης απάντησε: «Ρε δε με νοιάζει εμένα, ολυμπιακός είμαι. Ωωωω Τι έπαθες τώρα ρε Άκη. Έλα μείνε λίγο μόνος σου άντε». Και σηκώνεται από την καρέκλα και σε έξαλλη κατάσταση βγαίνει από το στούντιο.

Ο Άκης κοιτάζει την κάμερα και δεν ξέρει τι να κάνει ενώ από μέσα από το πλατό ακούγεται να μιλάει ακατάληπτα ο Τάκης. Ο Άκης ζητάει να πάνε σε ένα διάλειμμα, αλλά προφανώς δεν είναι έτοιμοι από το κοντρόλ οπότε του λένε να «κρατήσει» την εκπομπή στον αέρα μόνος, μέχρι να ηρεμήσει και να επιστρέψει ο Τάκης.

Τότε ο Άκης κοιτάζει την κάμερα και λέει: «Όπως και να το κάνουμε το θέμα είναι πολιτικό…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here