Αντίδραση Παππά σε δήλωση Λοβέρδου για «σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης Τσίπρα – Καραμανλή»

0
8

 

Έντονη αντιπαράθεση είχε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση στη Βουλή ερώτησης για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών. Αφορμή στάθηκε μια αναφορά του κ. Λοβέρδου, ο οποίος έκανε λόγο για «σύμφωνο πολιτικής συμβίωσης Τσίπρα – Καραμανλή ή Τσίπρα – Παυλόπουλου».

«Τα σοσιαλιστικά κόμματα στην Ευρώπη αναθεωρούν την μέχρι πρότινος τακτική τους να παντρεύονται με πολιτικό γάμο, αλλά με θρησκευτική προσήλωση στο νεοφιλελευθερισμό, με τα κόμματα της δεξιάς. Θα σας ευχόμουν να παρακολουθήσετε αυτά που γίνονται στην Ισπανία και την Πορτογαλία αλλά δεν μπορείτε», τόνισε ο κ. Παππάς.

«Εσείς δοκιμάσατε πολιτικό γάμο και μάλιστα με μία Ν.Δ. με ακραία ατζέντα στα οικονομικά και κοινωνικά θέματα. Δοκιμάσατε πολιτικό γάμο και απέτυχε», συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καμία παρατυπία για την συγκρότησή του» και πως «υπάρχει διαρκής μέριμνα από τον πρόεδρο της Βουλής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here