Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 18 μηνών ο Λόχτε

0
28

 

Να απολογηθεί για την ψευδή του δήλωση, ότι τον λήστεψαν υπό την απειλή όπλου σε βενζινάδικο στο Ρίο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, καλείται ο Ολυμπιονίκης κολύμβητής των ΗΠΑ, Ράιαν Λόχτε, που πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 18 μήνες.

Ο Λόχτε έφυγε αμέσως μετά το μετάλλιο από τη Βραζιλία, ενώ μόλις έφθασε στς ΗΠΑ, οι δύο από τους τρεις συναθλητές του που εμπλέκονται στην υπόθεση ομολόγησαν καθώς η αστυνομάι είχε στα χέρια της βίντε που αποδείκνυε την αλήθεια.

Οι τέσσερις κολυμβητές κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας σε βενζινάδικο ενώ στην ουσία αυτοί ήταν που προξένησαν βανδαλισμούς στην τουαλέτα του πρατηρίου. Οι υπάλληλοι τους ζήτησαν αποζημίωση για τις ζημιές κι ένας παό αυτπύς, σύμφωνα με την αστυνομία τους έβγαλε όπλο.

Ο Λόχτε παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και ζήτησε συγγνώμη, αλλά πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν πρέπει ή όχι να επιστρέψει στη Βραζιλία για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες και αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή των 18 μηνών φυλάκιση, ενώ μπορεί να δικαστεί ερήμην του.

Ωστόσο, αν ο Λόχτε παραστεί στην ακρόαση θα μπορούσε να συμφωνήσει να καταβάλει ένα πρόστιμο όπως έκανε και ο Τζίμι Φέιγκεν, που ήταν μαζί του κατά τη διάρκεια του συμβάντος και δώρισε τελικά 11.000 δολάρια σε βραζιλιάνικη φιλανθρωπική οργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here