Αντιπαράθεση Γκολεμά – Χούκλη για τις απολύσεις στον ΑΝΤ1

0
3

 

 Αντιπαράθεση μεταξύ της Ντέπυς Γκολεμά και της Μαρίας Χούκλη, με αφορμή το θέμα των πρόσφατων ομαδικών απολύσεων εργαζομένων στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε με καυστικό τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τις αποστάσεις που έχουν κρατήσει οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1, σχετικά με τις πρόσφατες ομαδικές απολύσεις εργαζομένων στο κανάλι.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εμένα μου “ρχεται να κάνω ένα άλλο ρεπορτάζ. Να πάρω τηλέφωνο όλα αυτά τα βαριά ονόματα Χούκλη, Λιαρέλη, Παπαδάκη, Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Λιάγκα, με τις μεγάλες μύτες και να πω ρε μάγκες μια δηλωσούλα: 40 απολύσεις συναδέλφων σας, εντάξει β΄ διαλογής, όχι σαν και σας, και να ρωτήσω: γίνεται τίποτα; Σας καίγεται καρφάκι; Ή καλά να “ναι η Μυτιλήνη Στρατή, η Μύκονος Γρηγόρη, η Τήνος Γιώργο; Να δώσω κανένα τηλεφωνάκι να γελάσουμε;».

Άμεση ήταν η απάντηση από τη Μαρία Χούκλη κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση:

«Αγαπητή Ντέπυ, καταλαβαίνω την οργή σου αλλά είμαι βέβαιη πως αποδέχεσαι πως το σοκ, η αμηχανία, η στεναχώρια, ο θυμός δεν χρειάζεται να διατυμπανίζονται για να αποδείξουμε ότι τα νιώθουμε. Ποιος με ξέρει τόσο καλά για να κρίνει τι νιώθω; Τι πιστεύω; Τι θα κάνω; Τι κάνω; Μόνο όταν δημοσιοποιείται κάτι υπάρχει; Σέβομαι την άποψή σου αλλά νομίζω με αδικείς με την δημόσια μομφή για αδιαφορία».

deppy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here