Αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών

0
5

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τηλεοπττική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι θα βρεθούν, απόψε στις 21:00, αντιμέτωποι με τους έξι δημοσιογράφους των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της ΕΡΤ.

Το συντονισμό της διαδικασίας θα έχει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος ενώ ερωτήματα στους πολιτικούς αρχηγούς θα θέσουν οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη (Mega), Μαρία Χούκλη(Ant1), Αντώνης Σρόιτερ(Alpha), Μάρα Ζαχαρέα(Star), Σία Κοσιώνη(ΣΚΑΙ) και Μάκης Γιομπαζολιάς (Ε) θα θέσουν τα ερωτήματα τους

Οι θεματικοί κύκλοι συζήτησης θα είναι οι εξής:

1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία, Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική
3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική-προσφυγικό
4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική – ‘Αμυνα
5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του καθε δημοσιογράφου
6ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του καθε Αρχηγού και δυνατότητα αν θέλει να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί.

Στους πέντε πρώτους κύκλους, κάθε ερώτηση θα διαρκεί έως 30”. Η απάντηση θα διαρκεί έως 1,5 λεπτό. Η δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης θα διαρκεί έως 15”και η δευτερολογία του αρχηγού έως 30”.
Στον 6ο διπλό κύκλο των Αρχηγών, ξεκινώντας από το μικρότερο σε δύναμη κόμμα, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του 1, 5 λεπτό ανά γύρο.

Σημειώνεται ότι η τηλεμαχία θα μεταδοθεί πανελλαδικά από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Φωνής της Ελλάδας.

Τέλος, μετά τη λήξη της τηλεμαχίας θα ακολουθήσει ειδική εκπομπή όπου θα αναλυθούν και θα σχολιαστούν οι τοποθετήσεις των αρχηγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here