Άντζελα Δημητρίου: Σύντροφός μου με απάτησε με «λουλουδού» του ελέους!

0
42

 

Αίσθηση προκαλεί νέα συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου. Αυτή τη φορά αποκαλύπτει άγνωστη πτυχή μιας σχέσης της. Σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» η τραγουδίστρια αποκάλυψε την απιστία που τη σόκαρε.

— Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανε σύντροφος σου;

Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις , είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς.

— Μιλάς για τον Τρούπη.

Δεν θέλω να πω όνομα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δεν ήταν ωραίο πράγμα, ούτε για το παιδί μου.

— Πως ήσουν ψυχολογικά;

Χάλια. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα «Αποκλείεται». Έκανε περίεργες κινήσεις. Έφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη.

— Πώς το διαχειρίστηκες;

Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω όμως να μιλώ άλλο γι΄ αυτό. Μου κάνει κακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here