Απαγόρευση κυκλοφορίας και για πεζούς στην Ηρώδου Αττικού

0
21

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας και για τους πεζούς στην Ηρώδου Αττικού, μετά τα τελευταία περιστατικά με τη συγκέντρωση κοινωνικών ομάδων κυριολεκτικά σχεδόν έξω από την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου.

pame_maximou

Σύμφωνα με το newsit.gr «βγήκε» απαγορευτικό κυκλοφορίας και για τους πεζούς καθώς άνδρες της ασφάλειας ειδικά αυτές τις ημέρες με τον αναβρασμό που επικρατεί λόγω ασφαλιστικού, δεν μπορούν να ελέγξουν όλους όσοι περνούν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι περαστικοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ηρώδου Αττικού τώρα καλούνται να κάνουν τον κύκλο, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

maximou astynomikoi

Αφορμή στάθηκαν τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν μόνο σήμερα αρχικά με τους συνδικαλιστές αστυνομικούς της ΠΟΑΣΥ που ανήρτησαν πλακάτ με συνθήματα, απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ λίγες ώρες μετά εργαζόμενοι του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου βρέθηκαν έξω από το μέγαρο Μαξίμου και επιχείρησαν να ανοίξουν πανό με το οποίο διαμαρτύρονταν για το κλείσιμο του ταμείου τους.

Ωστόσο υπήρξε άμεση αντίδραση από τους αστυνομικούς της φρουράς, οι οποίοι έσπευσαν στην απέναντι μεριά του πεζοδρομίου και σε ήρεμο τόνο ζήτησαν και πήραν το πανό το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε λόγο για 20 ημέρες διαμαρτυρίας με αφορμή το κλείσιμο του ταμείου.

Οι εργαζόμενοι κατέληξαν στην Ηρώδου του Αττικού μετά από πορεία που είχαν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αφού πήραν το πανό πίσω πορεύτηκαν για τη Βουλή όπου, όπως είπαν, θα συναντηθούν με εκπροσώπους κομμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here