Απάντηση ΝΔ σε Μαξίμου: Είστε συνασπισμός ψέματος, διαπλοκής και ανικανότητας

0
6

 

Με ιδιαίτερα σκληρό τόνο απάντησε η ΝΔ στο σημείωμα του μεγάρου Μαξίμου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συνασπισμό «ψέματος, ανικανότητας και διαπλοκής».

Η ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του ότι παραμένουν απομακρυσμένοι από τα προβλήματα των πολιτών, που οι ίδιοι δημιούργησαν – όπως λέει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – με τα ψέματα και την ανικανότητά τους.

«Αυτή είναι η κυβέρνηση. Συνασπισμός του ψέματος, της ανικανότητας και της διαπλοκής» τονίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Προκαλούν τους πολίτες που τους πίστεψαν και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην πιο ανίκανη, δογματική και καθεστωτική κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και μετά. Όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις τους με τη διαπλοκή, όλοι γνωρίζουν ότι κερνάνε καφέ εκείνους που κατά τα άλλα καταγγέλλουν ως διαπλοκή».

Στην ανακοίνωσή της η Συγγρού αναρωτιέται «με ποια κυβέρνηση ανά τον κόσμο αισθάνεται ότι ταυτίζεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με της Βενεζουέλας μήπως;». Τέλος η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «βρίσκεται εκτός τόπου και εκτός χρόνου, ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες και απαντά μέσω πηγών από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη ζημιά που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here