Απάντηση στους «εκβιαστές του σαλονιού» από τον Νίκο Παππά

0
6

 

Για το επίμαχο σκάνδαλο των εκβιασμών, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, τοποθετήθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, από το βήμα της Βουλής στην συζήτηση που λαμβάνει χώρα για το νομοσχέδιο Δημόσιας Διοίκησης.

Αναφερόμενος στην υπόθεση με τους δημοσιογράφους που κατηγορούνται ως εκβιαστές τόνισε ότι «δεν υπάρχει πλέον χώρος για εκβιαστές».

«Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς», τόνισε ο Ν. Παππάς απαντώντας εμμέσως σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» που χαρακτηρίζει ως «προσωρινή» τη σημερινή κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις με τους εκβιασμούς, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «η αντιπολίτευση θυμάται τη μεταρρύθμιση μόνο όταν κυβερνά και είναι έτοιμη να κόψει μισθούς και συντάξεις» και υπογράμμισε: «Γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται την διαφήμιση του διαδικτύου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;».

Και τόνισε σε αιχμηρότατο τόνο: «Τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές. Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές».

Ο υπουργός Επικρατείας δεσμεύθηκε πως όποιος από το διαδίκτυο θέλει πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση, θα μπει στο μητρώο για το οποίο συμφωνούν και οι Ενώσεις του διαδικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here