Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

0
7

Απέδρασε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρείο η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλευόταν φρουρούμενη από δυο εξωτερικούς φρουρούς του υπουργείου Δικαιοσύνης. Οι συνθήκες απόδρασής της παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες.

Να σημειωθεί ότι η απόδραση της κ. Σταμάτη έρχεται μια ημέρα μετά την απόρριψη του πέμπτου κατά σειρά αιτήματος αποφυλάκισής της. Στο απορριφθέν αίτημα, η κ. Σταμάτη αναφέρει πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα.

Το βράδυ της Τετάρτης, πριν την εξαφάνισή της, η κ. Σταμάτη επικοινώνησε με την οικογένειά της για να μιλήσει με το παιδί της και ακουγόταν πολύ απογοητευμένη, όπως είπε στον ΣΚΑΪ η μητέρα της.

Έκκληση στην Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει για το παιδί της απηύθυνε ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος και αποκάλυψε την απόδραση, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Ραγκούσης είπε συγκεκριμένα  ότι στην επικοινωνία που είχε με την πελάτισσά του χθες Τετάρτη δήλωσε απογοητευμένη από την νέα απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση.

Στο κελί δωμάτιο της στο Δρομοκαϊτειο, βρέθηκε ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».

«Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη. Εγώ θα πάω στο παιδί μου. Σας γράφω ένα γράμμα, θα το βρείτε», είπε στον δικηγόρος της, Φραγκίσκο Ραγκούση όπως αποκάλυψε ο ίδιος στo Mega, εκφράζοντας φόβους πως δεν αποκλείεται να κάνει κακό στη ζωή της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών. Σε όλες τις αιτήσεις αποφυλάκισής της επικαλείται το γεγονός ότι το 8χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here