«Απειλές» Μπουτάρη σε δημοσιογράφους (ΗΧΗΤΙΚΟ)

0
10

 

Υποδείξεις στους δημοσιογράφους έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος αφού έκανε δηλώσεις που τελικά δεν του άρεσαν είπε πως, αν το γράψουν οι δημοσιογράφοι, θα τους αποκλείσει από τον Δήμο!

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τη διαχείριση της Α’ προβλήτας του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης όπου ο κ.Μπουτάρης πρότεινε, ως τρόπο κάλυψης του κόστους συντήρησης, να μπει, για παράδειγμα, ένα ευρώ εισιτήριο εισόδου.

Στη συνέχεια όμως όταν δημοσιογράφοι και μερίδα της διοίκησης του δήμου αντέδρασαν, ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκαθάρισε πως απλά πρότεινε να μπει εισιτήριο, ανασκευάζοντας τις δηλώσεις. Απείλησε, μάλιστα, τους δημοσιογράφους πως θα τους απαγορέψει την είσοδο στο δημαρχείο αν μεταδώσουν παραποιημένα την πληροφορία, ενώ τους «στόλισε»…:

«Εγώ είπα… πχ 1 ευρώ είσοδος. Είπα ότι θα πρέπει να υπάρξουν πόροι. Όποιος γράψει τέτοιο πράγμα, σας ορκίζομαι ότι θα αποκλειστεί από το δήμο. Σας υπόσχομαι ότι θα κόψω την καλημέρα και δεν θα ξαναμπεί ο δημοσιογράφος στο δημαρχείο. Για να το ξεκαθαρίσουμε επειδή ξέρω, να μην πω τι είστε… Όποιος το αναφέρει ακόμη και να πει ότι ο δήμος ανασκεύασε τη μ@λ@κ#@ που είπε έτσι κι έτσι», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

https://youtu.be/4YxAQ9chijI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here