Ο ΑNT1 απειλεί τον ανταγωνισμό: Το υλικό μας χρεώνεται με 2.000 το λεπτό

0
3

 

Επιστολή προς κάθε ενδιαφερόμενο αλλά με πρώτο αποδέκτη τον ανταγωνισμό έστειλε ο ΑΝΤ1 που επιχειρεί να εισάγει νέα δεδομένα στο ντόπιο τηλεοπτικό τοπίο.

Το κανάλι ζητά επίσημα να μην χρησιμοποιείται πρόγραμμά του χωρίς την άδειά του. Η επιστολή εστάλη την  Παρασκευή προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. τους ενημερώνει «φιλικά» για το καθεστώς που θα ισχύσει και αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι όσοι δεν το σεβαστούν θα υποστούν τις νόμιμες κυρώσεις.

H επιστολή:

 

Την επιστολή υπογράφει ο Antenna Group Managing Director, Pete Smith και αναφέρει ότι ο ίδιος ο ΑΝΤ1 θα δίνει κάποιο υλικό, το λεγόμενο «προωθητικό υλικό» που θα είναι δωρεάν.

Αναφέρει:  «Η πρόσβαση θα συνίσταται σε προωθητικά αποσπάσματα που θα επιλέγονται κατά περιόδους καθώς και σε είδος και διάρκεια αποκλειστικά από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν θα χρεώνεστε κάποιο ποσό για την παροχή της άδειάς μας για τη χρήση αυτών των Προωθητικών Αποσπασμάτων, εκτός από τυχόν κόστος παράδοσης. Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε υλικό πρόσθετο ή διαφορετικό από αυτό των Προωθητικών Αποσπασμάτων από το εκπεμπόμενο πρόγραμμά μας του προηγούμενοι 48ωρου από τη ζήτησή σας (τα «Πρόσθετα Επίκαιρα Αποσπάσματα») τότε θα εξετάσουμε το αίτημά σας κι εφόσον κατά τη διακριτική μας ευχέρεια το κάνουμε δεκτό, κάθε λεπτό καθαρής διάρκειας τέτοιων Πρόσθετων Επίκαιρων Αποσπασμάτων θα χρεώνεται με ποσό δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ)».

Επίσης, στην ίδια επιστολή αναφέρεται ότι ο ΑΝΤ1 διατηρεί το «αυτονόητο δικαίωμα να μην επιτρέπουμε καθόλου την πρόσβαση σε οποιοδήποτε ανταγωνιστή μας σε οποιαδήποτε εκπομπή ή οποιουδήποτε μέρος του προγράμματός μας κρίνουμε σκόπιμο ή επιθυμητό», ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι ακόμα και «το υλικό που εμείς αναρτούμε στον επίσημο ιστότοπό μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο YouTube κλπ προορίζεται ξεκάθαρα για ιδιωτική χρήση και όχι ασφαλώς για επαγγελματική εκμετάλλευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here