Απελαύνονται 22 «ταραχοποιοί» πρόσφυγες και μετανάστες

0
11

 

Στην τσιμπίδα της Ασφάλειας Χίου έπεσαν 22 πρόσφυγες και μετανάστες, κατόπιν συστηματικής έρευνας και παρακολούθησης, και μεταφέρθηκαν σε προαναχωρησιακό κέντρο της βόρειας Ελλάδας προκειμένου να απελαθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πολίτη της Χίου», πρόκειται για περιπτώσεις ατόμων με κατ εξοχήν παραβατική συμπεριφορά, πίσω από τα οποία βρίσκονται υποθέσεις κλοπών κυρίως στο κέντρο της πόλης, ενώ πολλοί από αυτούς υπήρξαν πρωταγωνιστές επεισοδίων μεταξύ ομάδων διαφόρων εθνικοτήτων κυρίως στη Σούδα και στον χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ..

Οι εκκρεμείς υποθέσεις

Στο μεταξύ κάθε άλλο παρά εύκολη αποδείχθηκε η σύλληψη του 18χρονου Αφγανού που κατηγορείται από τις αρχές για βιασμό 40χρονης Ιρανής μέσα στο κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 18χρονος φερόμενος δράστης, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, όμως η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή αφού εκτός από την αντίσταση που προέβαλε άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον δρόμο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Μετά από ώρα οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας τον μετέφεραν στο κτίριο της Α.Δ. Χίου όπου και κρατείται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here