Απεργία στα λιμάνια τη Δευτέρα

0
6

 

Εικοσιτετράωρη απεργία αποφάσισαν να κάνουν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, αντιδρώντας στην επιχειρούμενη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών για ΟΛΠ και ΟΛΘ.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το ΤΑΙΠΕΔ. Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ αναφέρει ότι «ο αγώνας των εργαζομένων θα συνεχιστεί μέχρι την ανατροπή της πολιτικής πώλησης των Λιμανιών».

«Ήταν μία χρήσιμη συνάντηση. Από τη μεριά μου εκ μέρους του υπουργείου και της κυβέρνησης εξέθεσα και έδωσα εν εκτάσει τα δεδομένα που βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψει τη διαγωνιστικής διαδικασίας, αλλά και για το επόμενο διάστημα μετά από αυτή» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Θοδωρής Δρίτσας στη συνάντηση της Παρασκευής με την ΟΜΥΛΕ.

«Φεύγουμε περισσότερο ανήσυχοι. Η μόνη λύση για εμάς είναι να εντείνουμε τον αγώνα μας ώστε να σταματήσει η πώληση των λιμανιών και να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος», ανέφερε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Γιώργος Γεωργακόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here