Απερρίφθησαν όλα τα ελαφρυντικά για το Noor 1

0
6

 

Την απόρριψη όλων των ελαφρυντικών των κατηγορουμένων για την υπόθεση του Noor1 αποφάσισε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.

 Κατά την επόμενη φάση η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά Μαρία Τρούπη, θα προτείνει τις ποινές για τους κατηγορούμενους, ενώ έχει οριστεί η δικάσιμος για την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Χθες, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά εισηγήθηκε την απόρριψη των ισχυρισμών των συνηγόρων της συντριπτικής πλειονότητας των κατηγορούμενων της υπόθεση του Noor 1 για ελαφρυντικά, πρότερο έντιμο βίο και μετέπειτα καλή συμπεριφορά.

Μόνο για δύο πρόσωπια η εισαγγελική έδρα πρότεινε να γίνουν αποδεκτά τα ελαφρυντικά για ειλικρινή μεταμέλεια, καθώς οι κατηγορούμενοι επέδειξαν έμπρακτη μετάνοια με το να κατευθύνουν τις έρευνες των αρμόδιων αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αφού οι συνήγοροι των κατηγορουμένων επιχειρηματολόγησαν επί της πρότασης της εισαγγελέως για απόρριψη των ελαφρυντικών, το Δικαστήριο διέκοψε και όρισε τη σημερινή ημέρα για την έκδοση της απόφασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here