Απεβλήθησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής -Έβρισαν αξιωματικούς

0
2

 

Προκλητικές φραστικές εκφράσεις αλλά και ανάρμοστη συμπεριφορά, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, επέδειξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, την οποία ενημερώνει ο υπουργός ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, κεκλεισμένων των θυρών, για τις τρέχουσες εξελίξεις σε μεταναστευτικό, προσφυγικό και εμπλοκή του ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τη συνεδρίαση.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επιτέθηκαν με σκληρές εκφράσεις εναντίον, τόσο του υπουργού ‘Αμυνας όσο και των στρατιωτικών επιτελείων που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, χαρακτηρίζοντάς τους μεταξύ άλλων «προδότες» και «φιλιππινέζες», ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσαν τα επεισόδια.

Άμεση ήταν η αντίδραση των βουλευτών όλων των κομμάτων που ζήτησαν την αποβολή τους. Ωστόσο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.

Η στάση τους αυτή είχε σαν αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετά και την ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων να ενεργοποιήσει το άρθρο 81 του κανονισμού της Βουλής για την αναγκαστική αποβολή τους από τη συνεδρίαση.
Τελικά, παρουσία και του φρούραρχου της Βουλής, τους παραδόθηκε εγγράφως η απόφαση της Επιτροπής και έτσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here