Απίστευτο: Ζευγάρι κέρδισε δύο φορές το λότο σε ενάμισι χρόνο!

0
36

 

Ίσως είναι οι πιό τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο! Eνα ζευγάρι στην Αγγλία κέρδισε για 2η φορά τη μεγάλη λοταρία της χώρας βάζοντας στους τραπεζικούς του λογαριασμούς σχεδόν 1.400.000 ευρώ. Το ίδιο είχε συμβεί τον Ιούλιο του 2013 και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι μπορούν να το πετύχουν ξανά.

Ο Ντέιβ Λονγκ και η Κάθριν Μακ Κένζι κατοικούν σε ένα μικρό σπίτι στο Σκάνθορπ. Αποφάσισαν να μην αλλάξουν τίποτα από τη ζωή τους όταν για πρώτη φορά κέρδισαν σχεδόν 1.5000.000. ευρώ στη λοταρία. Αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τα δεσμά του γάμου και να κάνουν ένα ταξίδι στην Σκωτία που πάντα ονειρευόντουσαν.

Όμως αυτή τη φορά, όπως δήλωσαν, σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα πολύ πιο άνετο σπίτι. Σχεδόν 20 μήνες μετά την πρώτη τους νίκη, η τύχη τους χαμογέλασε ξανά. Ο Λονγκ δεν σταμάτησε ποτέ να αγοράζει κουπόνια της λοταρίας αφού ,όπως δήλωσε στον αγγλικό Τύπο, πίστευε ότι μπορεί να είναι ξανά νικητής.

Όπως τόνισε μάλιστα, ήταν ήρεμος στο σαλόνι του σπιτιού του όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν ξανά ο μεγάλος νικητής και κάλεσε τη σύζυγό του από την κουζίνα για να δει και μόνη της τους τυχερούς αριθμούς στο teletext της τηλεόρασης. Ποτέ στην ιστορία δεν έχει υπάρξει πολίτης της Αγγλίας που να έχει κερδίσει δύο φορές το συγκεκριμένο τζακ-ποτ, αφού οι πιθανότητες να συμβεί ήταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή μία προς 283 δισ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here